Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ
Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2012

Της είπε "σ'αγαπώ" και αναστήθηκεΗ 49χρονη Lorna Baillie από τη Σκωτία υπέστη καρδιακή προσβολή και ενώ πέθανε επανήλθε στη ζωή όταν ο άνδρας της θέλοντας να την αποχαιρετίσει της ψιθύρισε "σ'αγαπώ".
Ο σύζυγος της, ο γιος της και οι τρεις κόρες ήταν απαρηγόρητοι όταν μετά από σκληρές προσπάθειες τριών ωρών οι γιατροί δεν κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή.
Η γυναίκα ήταν "τεχνικά νεκρή" καθώς το μόνο που κρατούσε τη γυναίκα στη ζωή ήταν ηλεκτρικά σοκ και ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης.
Έτσι, η οικογένεια συντετριμμένη συγκεντρώθηκε γύρω από το κρεβάτι της 49χρονης για να την αποχαιρετίσει.
Δε πέρασαν παρά μόνο λίγα λεπτά αφότου ο σύζυγός της έσκυψε στο αυτί της και της ψιθύρισε "Lorna, σ'αγαπώ, γύρνα πίσω", και η γυναίκα άρχισε να αποκτά το φυσιολογικό της χρώμα και πάλι.
Η νοσοκόμα τότε απλά τους διαβεβαίωσε πως ήταν μια φυσιολογική "παρενέργεια" της έκτακτης θεραπείας που ακολούθησαν οι γιατροί προκειμένου να την σώσουν και ακόμα και όταν άρχισαν να τρεμοπαίζουν οι βλεφαρίδες της γυναίκας και να σφίγγει το χέρι της κόρης της, η νοσοκόμα και πάλι τους είπε πως είναι συχνό κάτι τέτοιο.
Όμως η οικογένεια δεν πίστεψε πως κάτι τέτοιο ήταν φυσιολογικό για ένα νεκρό άτομο και έτσι, πεπεισμένη ότι η 49χρονη επέστρεψε στη ζωή απαίτησε να έρθει άμεσα ένας γιατρός στο δωμάτιο.
Ο γιατρός που έσπευσε βρήκε σφυγμό στη γυναίκα και άρχισαν άμεσα θεραπεία.
"Είμαστε τόσο δεμένη οικογένεια που δε θα τα παρατούσαμε τόσο εύκολα", είπε η μεγάλη κόρη της οικογενείας, η οποία ανέφερε πως δε σταμάτησε ποτέ να ψιθυρίζει στη μαμά της "γύρνα πίσω".
Αρκετές μέρες μετά, η 49χρονη μπορεί να κουνάει τα χέρια της, σηκώνεται από το κρεβάτι και επικοινωνεί κανονικά με την οικογένεια της.
"Μια τέτοια ανάκαμψη είναι σπάνια ενώ η γυναίκα συνεχίζει να σημειώνει πρόοδο", σχολίασε ο γιατρός της David Farquharson.
 Διάφοροι άνθρωποι στο διαδίκτυο έχουν διαφορετικές γνώμες, ότι δεν ήταν πραγματικά πεθαμένη, ή οποιαδήποτε άλλη θεωρία, η οποία είναι εντούτοις σεβαστή αλλά εμείς ώς χριστιανοί έχουμε την πεποίθηση και την πίστη στον αναστάντα Κύριο ημών Ιησού Χριστό, ο οποίος είναι η Ανάστασις, η Ζωή και Αλήθεια. Δεν νομίζουμε ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο άντρας της νεκρής γυναίκας, μόλις της ψιθυρίζει το " σ΄αγαπώ " αυτή ώ του θαύματος να ανασταίνεται, ενώ " κρατιόταν " στη ζωή επί τρείς ώρες με την βοήθεια μηχανημάτων, και αυτό να επιβεβαιώνεται απο τους γιατρούς. Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάει η ανθρωπότητα, κάτω απο την σκιά της οικονομικής κρίσης, αυτό το θαυμαστό γεγονός μας δίνει ελπίδα και δύναμη. Καλή Τεσσαρακοστή και καλό πνευματικό αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου