Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

Η μόνη στάση ζωής είναι η πίστη, η ελπίδα στην πρόνοια, το σχέδιο και την αγάπη του Χριστού




Σταμάτης Σπανουδάκης Μουσικοσυνθέτης
(Κάνει σχολιασμό στα social media)

Πολλοί απο εσάς, μου ζητάτε να σχολιάσω η να "πάρω θέση" στις πολιτικο - κοινωνικές εξελίξεις. Πίστευα, ότι μέσα απο την μουσική, τούς στίχους, αλλά και όσα κατά καιρούς λέω, θά 'χατε πιά καταλάβει την σημερινή, ή μάλλον την των τελευταίων χρόνων, θέση, στάση και ελπίδα μου. 
Εξηγούμαι λοιπόν για άλλη μια φορά και βέβαια, για όποιον τον ενδιαφέρει.
Πιστεύω ακράδαντα, ότι η μόνη σωστή στάση ζωής και κατά συνέπειαν θεώρηση, τών εν τώ κόσμω εξελίξεων, είναι η ακλόνητη πίστη και ελπίδα στήν πρόνοια, το σχέδιο και την αγάπη, τού Ιησού Χριστού.
Όλα τα άλλα, κόμματα, απόψεις, θεωρίες, σχέδια, πολιτικοί, παράγοντες, τηλεραδιοαστέρες κλπ, είναι παιδικά κάστρα στην άμμο. Στό πρώτο κύμα, διαλύονται. Ξέρω πως είναι δύσκολο να ελπίζεις στο θαύμα. Είναι δύσκολο να σε αδικούν και να ευχαριστείς. Είναι δύσκολο να υποφέρεις ή να είσαι άρρωστος και να λές ολόψυχα, δόξα τώ Θεώ. Είναι όμως γιά μένα, ο μόνος δρόμος, ο μόνος "αγώνας" που αξίζει.
Κατά τά άλλα, ψηφίστε όποιον θέλετε, γνωρίζοντας όμως ότι από κανέναν άνθρωπο δεν θα 'ρθεί η σωτηρία μας, πολλώ μάλλον δέ, η σωτηρία αυτής τής ευλογημένης χώρας.
Ψηλά λοιπόν τα βλέμματα, οι καρδιές και οί ελπίδες, στην μόνη αληθινή πραγματικότητα με παντοτινό σχέδιο αγάπης, για έξοδο απ' όλες τίς κρίσεις τού κόσμου τούτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου